Kamyon kasasında tam 150 mülteci!

İzmir'in Buca ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen ve aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 150 Suriyeli mülteci polise gelen ihbarla yakalandı.Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen yaklaşık 150 Suriyeli mülteci polise gelen

Kamyon kasasında tam 150 mülteci!

İzmir'in Buca ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen ve aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 150 Suriyeli mülteci polise gelen ihbarla yakalandı.

Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen yaklaşık 150 Suriyeli mülteci polise gelen ihbarla, Buca ilçesi Otokent A kapısı önünde yakalandı. Buca Otokent A kapısı karşısında bulunan arazide bir kamyonun kasasında, aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 150 Suriyeli mültecinin kaçmak için beklediğini gören vatandaşlar polise durumu ihbar etti. Polisin olay yerine geldiğini gören kimliği belirsiz şoför olay yerinden kaçarken, kamyonun arkasına konulan mülteciler ise yakalandı. Mültecilerin işlemlerin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem