Kamuda iş bekleyene müjde!

Jandarma Genel Komutanlığının bugünkü gazetelerde yer alan duyurusuna göre, KPSSP03 veya KPSSP10 sınavlarından en az 50 puan almış, fakültelerin İtalyan ve İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun, öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi a

Kamuda iş bekleyene müjde!

Jandarma Genel Komutanlığının bugünkü gazetelerde yer alan duyurusuna göre, KPSSP03 veya KPSSP10 sınavlarından en az 50 puan almış, fakültelerin İtalyan ve İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun, öğretim tekniği bilgisine sahip, pedagoji eğitimi almış 3 uzman alınacak.

Uzman olarak alınacak sözleşmeli personel, Jandarma Okullar Komutanlığında eğitim ve öğretim hizmeti ile ilgili görevleri yürütecek.

Yazılı sınav notu olarak KPSS'de alınan notlar esas alınacağından, adaylarda 2010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2010 KPSS) girmiş ve belirtilen puan türlerinden, en az 50 puan almış olmaları şartı aranacak. Başvurular, 19 Nisan 2011 tarihinde saat 10.00'da başlayacak ve 17.00'de sona erecek.

Adaylar başvurularını, Jandarma Genel Komutanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Personel Temin Şube Müdürlüğüne yapacaklar. İş talep formu, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden temin edilebilecek.

Değerlendirmeye tabi tutulacak adaylara ait isim listeleri ile nerede değerlendirmeye tabi tutulacakları, 22 Nisan 2011 tarihinden itibaren Jandarma Genel Komutanlığı internet adresinde (www.jandarma.tsk.tr) yayımlanacak.

Değerlendirme, meslek bilgisi ve mülakat sınavı şeklinde, 28 Nisan 2011 tarihinde Ankara'da Anıttepe Korgeneral Naci Tınaz Jandarma Kışlasında gerçekleştirilecek. Buna göre değerlendirme sonuçları, internet adresinden duyurulacak.

AKADEMİK PERSONEL ALIMLARI

Bu arada Akdeniz, Osmaniye Korkut Ata ile Muğla Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alacak.Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyuruları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Devlet Konservatuvarının müzik bölümü üflemeli ve vurmalı çalgılar anabilim dalı için sanatta yeterliliğini obua sanat dalında yapmış, devamlı statüye göre 1 profesör alımında bulunacak.

Adaylar başvurularını 15 gün içinde şahsen, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar. Detaylı bilgi Rektörlük Personel Daire Başkanlığından yada http://personel.akdeniz.edu.tr/duyurular adresinden öğrenilebilecek.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Muğla Üniversitesi Rektörlüğü ise daimi statüye göre 4 profesör alacak. Adaylar müracaatlarını 15 gün içerisinde Muğla Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar, unvanları ve sayıları şöyle:

''Fen fakültesi: biyoloji bölümü 1 profesör (bitkilerde hastalıklara karşı dayanıklılık ıslahı ve genetiği konusunda çalışmaları olmak)

Tıp fakültesi: Cerrahi tıp bilimleri bölümü/anestezi ve reanimasyon anabilim dalı 1 profesör(SCI'ye giren dergilerde sepsis ile ilgili deneysel çalışmaları olmak)

Mühendislik fakültesi: Jeoloji mühendisliği bölümü 1 profesör (hidrojeoloji alanında çalışmaları olmak)

Su ürünleri fakültesi Su ürünleri temel bilimleri bölümü 1 profesör (deniz zooplankton ekolojisi üzerine çalışmaları olmak)''

KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Bu arada Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü, mühendislik Fakültesinde istihdam edilmek üzere profesör alımında bulunacak.

Adaylar detaylı bilgiyi üniversitenin, http://www.osmaniye.edu.tr web adresinden temin edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem