Kamer Genç'ten Emine Erdoğan'a tepki

 Resepsiyonda Emine Erdoğan kriziJapon Milli Günü'nde Türkiye Cumhuriyeti adına Emine Erdoğan'ın kürsüye çıkmasına CHP'li Kamer Genç itiraz etti. Salon bir anda karıştı. Enerji Bakanı Taner Yıldız ve korumaları Kamer Genç'e saldırdı... Japon Milli Günü ne

Kamer Genç'ten Emine Erdoğan'a tepki
 Resepsiyonda Emine Erdoğan krizi

Japon Milli Günü'nde Türkiye Cumhuriyeti adına Emine Erdoğan'ın kürsüye çıkmasına CHP'li Kamer Genç itiraz etti. Salon bir anda karıştı. Enerji Bakanı Taner Yıldız ve korumaları Kamer Genç'e saldırdı...

 Japon Milli Günü nedeniyle Ankara’da düzenlenen törende, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşturulmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e Enerji Bakanı Taner Yıldız ve korumalarının yanı sıra Emine Erdoğan’ın korumaları karşı çıktı. Ve Genç’in üzerine saldırdılar. Vatandaşların tepkileri üzerine bakan ve korumaları geri çekilmek zorunda kaldı. Yaşanan olay üzerine Genç, salondan ayrıldı.

“HANGİ SIFATLA KONUŞUYORSUN?”

Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşma yapması için kürsüye davet edilmesine CHP milletvekili Genç, “Hangi sıfatla konuşturuluyor, devlet bu kadar ayağa düşürülmez, Bakan ve devlet yetkilileri bulunurken bu hanımın konuşturulması doğru değil. Ayrıca devleti temsil niteliği de yok” dedi. Korumalar Kamer Genç’i uzaklaştırmaya çalışırken, Genç’e Bakan Yıldız müdahale etti. Bakan Yıldız, Genç’e, “Terbiyesizleşme. Çık dışarı. Terbiyesiz herif” diye bağırdı. Korumalar, Genç ve Yıldız’ı ayırırken, Emine Erdoğan ise o dakikalarda konuşmasına devam etti.

  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler