Kahreden haber: 3 şehit!

Sur’da bugün bombalı tuzakları kaldırmayı sürdüren güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada PKK’lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 2 asker ile roketatarlı düzenlediği saldırıda 6 asker olmak üzere 8 asker yaralan

Kahreden haber: 3 şehit!
Sur’da bugün bombalı tuzakları kaldırmayı sürdüren güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada PKK’lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 2 asker ile roketatarlı düzenlediği saldırıda 6 asker olmak üzere 8 asker yaralandı.
 
Yaralılar ambulanslarla çatışma bölgesinden alınarak, Diyarbakır Asker Hastanesi’nde kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan ve henüz kimlikleri açıklanmayan 1 astsubay ile 1 uzman çavuş olmak üzere 3 asker şehit düştü. 6 güvenlik görevlisinin tedavileri ise sürüyor.
 
GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPTI
 
Genelkurmay Başkanlığından, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde  terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında 3 askerin şehit olduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 27 Ocak 2016'da  Diyarbakır'ın Sur ilçesinde süren operasyonlar sırasında, bölücü terör örgütü  mensubu teröristlerin silahlı saldırısı sonucu 4'ü ağır olmak üzere 6 askerin  yaralandığı kaydedildi. Askerlerden 3'ünün kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamayarak şehit düştüğü, yaralı askerlerin tedavilerine devam edildiği  bildirildi. Şehit askerler için başsağlığı mesajının da yer aldığı açıklamada, şu  ifadeler kullanıldı: "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını  kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine,  yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine  başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar  temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem