Kahramanmaraş'ta polis memurunun burnunu kırdılar

TÜFEĞİ ALMAK İSTERKEN DARP EDİLDİ Polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Bir kişinin elindeki tüfeği almak isteyen polis memuru ise darp edildi. Meslektaşlarının müdahalesiyle alandan çıkarılan polis memurunun burnunun kırıldığı öğrenildi. Bunun ü

Kahramanmaraş'ta polis memurunun burnunu kırdılar

TÜFEĞİ ALMAK İSTERKEN DARP EDİLDİ

Polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Bir kişinin elindeki tüfeği almak isteyen polis memuru ise darp edildi. Meslektaşlarının müdahalesiyle alandan çıkarılan polis memurunun burnunun kırıldığı öğrenildi. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Uzun uğraşlar sonucu kavga kontrol altına alındı. Kavgaya karıştığı iddia edilen çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yaralı polis memuru hastaneye sevk edilirken, kavgaya karışan ve kaçan kişilerin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay yerindeki bir av tüfeğine de el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

2_1187.jpg1_944.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler