Kahraman Derece’ye hemşeri desteği..

Kahraman Derece’ye, veda yemeği düzenlendi.

Kahraman Derece’ye hemşeri desteği..

Trabzon Akçaabat SGK İlçe Müdürlüğü’nde iki yıldır görev yapan ve memleketi Artvin’e il müdürü olarak atanan Kahraman Derece’ye, Trabzon Artvinliler Derneği tarafından bir veda yemeği düzenlendi. 

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Artvin SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Kahraman Derece’ye yeni görevinde başarılar dileyerek “Burada görev yaptığı sürece desteklerini bizden hiç esirgemedi. Kendisine Artvin’de de başarılar diliyorum. O bizim Artvin’de elimiz, kolumuz olacak” diye konuştu. 

Çiçeği burnundaki yeni il müdürü Kahraman Derece de, Artvinliler Derneği yöneticilerine bu jestlerinden dolayı teşekkür ederek “Devletimiz bize bu kutsal görevi layık gördü. Kendi hemşerilerime hizmet edeceğim için mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda Trabzon’da iken yanıma ilk gelen de Trabzon Artvinliler Derneği idi. Çok mutlu olmuştum. O yüzden gönlümdeki yeriniz ayrıdır. Orada da en büyük yardımcınız olacağımdan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Konuşmaların ardından Derece’ye Trabzon Artvinliler Derneği adına başkan Ahmet Külekçi tarafından bir plaket takdim edildi.   







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem