'Kahin' ekonomistten Türkiye uyarısı

2008 küresel finans krizini önceden tahmin etmesiyle tanınan Kahin lakaplı ekonomist Nouriel Roubini 2014 değerlendirme yazısında Türkiye'yi gelişmekte olan ülkeler içinde kırılgan ülkeler arasında gösterdi.Ekonomist Nouriel Roubini Project Syndicate site

'Kahin' ekonomistten Türkiye uyarısı

2008 küresel finans krizini önceden tahmin etmesiyle tanınan Kahin lakaplı ekonomist Nouriel Roubini 2014 değerlendirme yazısında Türkiye'yi gelişmekte olan ülkeler içinde kırılgan ülkeler arasında gösterdi.

Ekonomist Nouriel Roubini Project Syndicate sitesinde kaleme aldığı yazıda 2013'ün ekonomi açısından çok zorlu geçtiğini 2014'te ise hem gelişmiş hem de gelişmekte olan ülkelerde daha iyi büyüme beklediğini söyledi. Roubini gelişmekte olan ülkelerin yüzde 5'e yakın büyüme gerçekleştireceğini söylerken gelişmiş ülkelerin de yüzde 1.9 büyüyeceğini iddia etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem