Kağıthane’de kamyonet devrildi

Kağıthane'de kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Kaza, saat 17.30 sıralarında Kağıthane'de bulunan Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Kip kontrolündeki 34 KE 068 plakalı hurda yüklü

Kağıthane’de kamyonet devrildi

Kağıthane'de kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Kağıthane'de bulunan Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Kip kontrolündeki 34 KE 068 plakalı hurda yüklü kamyonet önüne çıkan motosiklete çarpmamak için frene bastı. Yakıt döküldüğü için kayganlaşan yolda hakimiyeti sağlayamayarak devrildi. Kamyonet içinde sıkışan sürücü çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kamyonet sürücüsünü ambulansla Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma hastanesine götürdü.

AYNI NOKTADA İKİ KAZA

Kamyonetin devrilmesinden önce aynı noktada kaza yapan motosiklet sürücüsü Mehmet Bahceci, "Önce ben kaza yaptım vatandaşlar yardım etti bana. Baktım bende bir şey yok devam ettim. Böyle olacağını tahmin ettim. Benden sonra bu olaylar oldu zaten. Galiba yerlerde mazot var" şeklinde konuştu.

Olayı anlatan sürücü Ahmet Kip'in kardeşi Salih Kip ise, "Yollar berbat. Motora vurmamak için frene basıyor kontrolden çıkıyor araba kayıyor. Durumu iyi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem