Kadir Özcan'ı kaybettik!

Trabzonspor'un ve Milli takımın unutulmaz futbolcusu , 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Kadir Özcan Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada y

Kadir Özcan'ı kaybettik!

Trabzonspor'un ve Milli takımın unutulmaz futbolcusu , 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Kadir Özcan Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Özcan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

61 yaşında hayata gözlerini kapayan Özcan'ın cenazesi için defin işlemleri başlatıldı. Özcan'ın Avusturalya'da bulunan oğlunun da cenaze törenine katılabilmesi için , efsane ismin cuma günü toprağa verileceği öğrenildi.

HASTANEYE AKIN VAR

Özcan'ın vefat haberi üzerine Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne ziyaretçi akını oldu. Başta Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor yönetim kurulu üyeleriyle Mustafa Akçay ve futbolcuların tamamına yakını ile 1461 Trabzon kulübü başkanı Şaban Bülbül ve yöneticilerle futbolcular acı haber üzerine soluğu hastanede aldı. Yine Trabzon'un futbolunun önemli isimlerinden Şenol Güneş, Hayrettin Hacısalihoğlu, eski yöneticiler , CHP İl Başkanı Yavuz Karan , Emniyet Müdürü Ertan Yavaş acı haber üzerine hastanenin yolunu tuttu. 

Trabzonspor eski teknik direktörü ve altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Kadir Özcan'dan gelen acı haber üzerine yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını bellirterek "Dünya iyisi bir abimizi kaybettik. En son teknik direktörlük kursuna beraber gitmiştik. 40 yıla yakındır tanırım. Bugün antrenman öncesi 3 saate yakın oturup sohbet ettik. Bugüne kadar kimseyle ilgili kötü birşey söylediğine şahit olmadım. Trabzonspor'u efsane yapan efsane isimlerinden birini kaybettik. Şenol , Turgay Necati ,Kadir Cemil'den oluşan muhteşem savunmanın önce sol beki Cemil abiyi kaybettik. Şimdi de Kadir abiyi kaybettik.  Ne kadar sevildiği buradaki kalabalıktan ortada. 1461 Trabzon'da alınan kötü sonuçlardan dolayı mutsuzdu ancak son alınan galibiyetle keyfi yerine gelmişti. " dedi.

Futbolculardan Barış Memiş ise şokta olduklarını belirterek bu ani kayıptan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

KADİR ÖZCAN KİMDİR?

Kadir Özcan bir Trabzonspor efsanesi...

Futbola başladığı Trabzonspor'da önce 2. Ligden 1'.Lig'e yükselen kadroda yer alan Kadir Özcan şampiyonluğun Trabzon'a geldiği 3 sezonda yine bordo mavili takımda forma giydi. Lige yıllarca damga vuran Trabzonspor'da forma giydikten sonra önce Zonguldakspor'da daha sonra da Galatasaray'da bir sezon oynadıktan sonra futbolu bıraktı.

Teknik direktörlük kariyerinde ise birçok takımı çalıştıran Özcan son olarak bu sezon başında Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon'un teknik direktörlüğüne getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler