Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde yangın çıktı

Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kadın hastaneye sevk edildi.Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı. Olayda can kaybı olmazken, ceza infaz kurumuna çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi.

Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde yangın çıktı

Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kadın hastaneye sevk edildi.

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı. Olayda can kaybı olmazken, ceza infaz kurumuna çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi.
 
Edinilen bilgiye göre, tutukevindeki koğuşlardan birinde bir yatağın yandığı yönünde itfaiyeye ihbarda bulunuldu.
 
İhbar üzerine Bakırköy itfaiye grubuna bağlı 4 araç ile ambulanslar tutukevine yönlendirildi.
 
İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, dumandan etkilenen 4 kadın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Bu arada, tutukevinde açlık grevinde olanlara destek vermek amacıyla dışarıda bekleyen grupta yer alanlardan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisi buradayken itfaiye ve ambulansların tutukevine girdiğini söyledi.
 
Bilgi almak amacıyla içeriye girdiğini kaydeden Tuncel, "Çocuk koğuşunda bir durum olduğuna dair bilgi var ama net değil. Ambulansla yaralılar hastaneye taşındı" dedi.
 
Öte yandan, çevik kuvvet ekipleri tutukevinin önünde bekleyişlerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem