Kadın kuyumcu hırsızı sopayla kovaladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde elinde silahlı olduğu iddia edilen kişi, kadın kuyumcu tarafından sopayla kovalandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.Ortakent beldesinde bir kuyumcuya gelen ve elindeki silahı parke ile kapattığı belirtilen hırsız iş yeri s

Kadın kuyumcu hırsızı sopayla kovaladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde elinde silahlı olduğu iddia edilen kişi, kadın kuyumcu tarafından sopayla kovalandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Ortakent beldesinde bir kuyumcuya gelen ve elindeki silahı parke ile kapattığı belirtilen hırsız iş yeri sahibinin eşi tarafından sopayla kovalandı. Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İbrahim Akpınar’a ait kuyumcuya giren şahıs, dükkan sahibinin eşi ile konuşmaya başladı. Kadın kuyumcu Meptap Akpınar, silahın parke ile kamufle edildiğini fark edince tezgahın arkasında bulunan sopayı eline alarak dükkan camını kırarak yardım almak istedi. Sopayı görünce panikleyen hırsız dükkandan kaçmaya çalışırken, ardından koşan Akpınar, elindeki sopayla şahsı kovalamaya başladı.

Çevrede bulunan esnafında peşine düştüğü hırsız sokağın sonunda kendini bekleyen bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını inceledikten sonra yaptığı çalışmada aralarında hırsızlık girişiminde bulunan şahısla birlikte 2 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Olayın ardından iş yeri gelen İbrahim Akpınar kısa bir süre iş yerini eşine emanet ettiğini belirterek, "Dükkanda olamadığım bir anda dükkana hırsız girmiş ve eşime silah doğrultmuş. Eşimde sopayla camı kırıp yardım istemek istemiş. Oda o sırada kaçmış olay bundan ibaret. Jandarma ekipleri araştırmalarını sürdürüyor” dedi.

Eli silahlı hırsızı sopayla kovalayan Mehtap Akpınar ise yaşanan olaydan dolayı çok korktuğunu ifade ederek, "Çok korktum ve bana silah doğrulttu. Bende yardım istemek ve dışarıya sesimi duyurmak için sopayla camı kırmaya çalıştım. O sırada sopayı elime alır almaz kaçtı. Bir şey yapamadı. Dükkana ilk geldiğinde çeyreğin fiyatını sordu. Kaça alıp satıyorsunuz dedi. Sonra ben bir arkadaşı bekleyeceğim dedi ve oturmak istedi. Bende burada oturamazsınız dedim ve sonra olay yaşandı" diye konuştu

Bu arada iş yerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından yaşanan hırsızlık girişimi saniye saniye görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem