Kadın kılığındaki yakalandılar

Sultangazi'de gösteri yapan eylemcilerin arasına karışarak polise suikast hazırlığında olan kadın kılığına girmiş 5 kişi gözaltına alındı. Kadın kıyafetli 2 eylemci üzerinden de 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.   Sultangazi'de bir gurup Cizre'de ya

Kadın kılığındaki yakalandılar
Sultangazi'de gösteri yapan eylemcilerin arasına karışarak polise suikast hazırlığında olan kadın kılığına girmiş 5 kişi gözaltına alındı. Kadın kıyafetli 2 eylemci üzerinden de 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
 
Sultangazi'de bir gurup Cizre'de yaşanan olayları protesto etmek için yol kapama eylemi düzenledi. Eylemci gurup müdahale eden polisler tarafından dağıtıldı.
qw-012.jpg
 
TERÖR POLİSİ SUİKASTİ SON ANDA ENGELLEDİ
 
İstanbul polisi gurup içerisindeki kadın kıyafeti giyerek polise silahlı eylem hazırlığında olan 5 kişiyi tespit etti. Gurup dağıtılırken sivil polisler kadın kılığındaki 5 teröristi suç üstü yakaladı. Kadın kılığındaki teröristlerin üzerinden 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi.
Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler