Kadın bombacı aranıyor!

Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa'da güvenlik birimleri, bombalı eylem yapmak için Türkiye'ye giriş yaptığı öne sürülen kadın terörist için alarma geçti. Teröristin üç kentte polis ve askeri hedef alan bir saldırı yapabileceği belirtildi.SURİYE ÜZERİNDEN G

Kadın bombacı aranıyor!

Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa'da güvenlik birimleri, bombalı eylem yapmak için Türkiye'ye giriş yaptığı öne sürülen kadın terörist için alarma geçti. Teröristin üç kentte polis ve askeri hedef alan bir saldırı yapabileceği belirtildi.

SURİYE ÜZERİNDEN GİRDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Terör örgütü PKK'nın, son dönemde birbiri ardına aldığı darbeler nedeniyle Türkiye'de ses getirmek amacıyla saldırılar yapmayı planladığı, bu amaçla bir kadın bombacıyı Türkiye'ye gönderdiği belirtildi. Suriye üzerinden Türkiye'ye girdiği tahmin edilen kadın teröristin yakalanması için yurt genelinde çalışma başlatılırken, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, tüm illere 'İvedi' yazılı mesaj ile uyarıda bulunuldu.

SON OLARAK MARDİN'İN KIZILTEPE İLÇESİNDE GÖRÜLDÜ

İstihbarat birimleri yazıda, son olarak 27 Kasım'da Mardin'in Kızıltepe ilçesinde görülen PKK'lı kadın teröriste karşı dikkatli olunması ve olası saldırılara karşı güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istedi. Teröristin, 1.65 boyunda, 25 yaşlarındaki, buğday tenli, şık giyimli ve düzgün konuşan biri olduğu ve yanında miktarı bilinmeyen C-4 ve A-4 tipi patlayıcı bulunduğu bildirildi.

NEREYE GİTTİĞİ BELİRLENEMEDİ

Henüz nereye gittiği saptanamayan kadın teröristin hedefinde Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman'da görev yapan polis ve askerin bulunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem