Kaddafi'yi öldürenler Türkiye'de!

Kaddafi'nin ele geçirildiği tarihi operasyonda görev alan muhalifler Ulusal Geçiş Konseyi tarafından Türkiye tatili ile ödüllendirildi. 158 kişi, 40 gün 40 gece sürecek istirahat için İstanbul'un en lüks otellerinden birine yerleştirildi.Hepsi gazilerden

Kaddafi'yi öldürenler Türkiye'de!

Kaddafi'nin ele geçirildiği tarihi operasyonda görev alan muhalifler Ulusal Geçiş Konseyi tarafından Türkiye tatili ile ödüllendirildi. 158 kişi, 40 gün 40 gece sürecek istirahat için İstanbul'un en lüks otellerinden birine yerleştirildi.

Hepsi gazilerden oluşan grup, 40 gün 40 gece, Ataköy'deki 5 yıldızlı bir otelde kalacak. Bugün İstanbul'daki 5'inci günlerini geçiren grup, gündüz kenti geziyor, geceleri Taksim'e gidiyor, hastanede tedavi görüyor.

ARAMIZDA DOLAŞIYORLAR

Alışverişi de ihmal etmeyen grup, alışveriş merkezlerinde tur atıyor. Üstelik İstanbul hayranı olan gençler, üzerinde İstanbul yazılı tişörtler giyiyor. Hava değişimi için Türkiye'ye gelen grubun içerisinde, 2 çocuk iki de kadın bulunuyor. Gazi eşi olan kadınların biri ise tekerlekli sandalyede.

"YAPTIKLARIMIZ AZ BİLE..."

Kaddafi'nin hakettiğini bulduğunu söyleyen Abdulhekim adlı genç, "Kaddafi, genç, yaşlı, kadın, çocuk ayrımı yapmadan ülkemizi katletti. Benim de hamile annemin karnındaki kardeşimi öldürdü. Ona yaptıklarımız az bile..." diye konuştu. Libyalı genç, kendisinin İstanbul'da 2 hafta kalacağını, çünkü ülkesinde tedavisinin devam ettiğini söyledi. 2 çocuk babası 23 yaşındaki diğer bir Libyalı ise bugün İstanbul'da tedavisinin başlayacağını belirtti.

"DELİ SARKOZY!"

Fransa'da kabul edilen sözde Ermeni Soykırımı'nı inkar etmeyi suç sayan yasa ile ilgili de Libyalı gaziler, Türkiye'nin yanında olduklarını kaydetti. Libyalılar, Fransa Devlet Başkanı Sarkozy'i, Kaddafi

gibi deli' olarak tanımladı. Otel çalışanları ise Libya gazilerinin psikolojilerinin çok bozuk olduğunu ve kendilerine korkarak hizmet ettiklerini ifade ettiler.

KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜ

Abdulhekim, Kaddafi dönemini lanetle anıyor. Kolundan yaralanan genç adam, "Kaddafi kardeşimi öldürdü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem