Kaçırılan Türk pilotlardan haber var

Kaçırılan 2 Türk Havayolları pilotu ile ilgili açıklama yapan Lübnan İçişleri Bakanı, pilotların durumlarının iyi olduğu ve güvende olduklarını söyledi.Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbil, başkent Beyrut'ta 2 ay önce Türk Havayolları pilotlarının kaçırıl

Kaçırılan Türk pilotlardan haber var

Kaçırılan 2 Türk Havayolları pilotu ile ilgili açıklama yapan Lübnan İçişleri Bakanı, pilotların durumlarının iyi olduğu ve güvende olduklarını söyledi.

Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbil, başkent Beyrut'ta 2 ay önce Türk Havayolları pilotlarının kaçırılmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Pilotların en kısa zamanda serbest bırakılması için gerekli çabayı gösterdiklerini belirten Şerbil, Murat Akpınar ve yardımcısı Murat Ağca isimli pilotların güvende ve durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Şerbil, "Suriye'de kaçırılan 9 lübnanlının serbest kalması an meselesi" şeklinde bazı gazetelerde çıkan haberlerinse net olmadığını söyledi.
Haberin devamı ↓reklam

Şerbil, Lübnanlıları kaçıran kişilerle telefonla iletişim kurduğunu ve kaçırılanların hala Suriye topraklarında olduğunu belirtti.

Türk pilotları kaçıranlar, geçen yıl Suriye'de kaçırılan 9 Lübnanlı'nın serbest bırakılmasını talep etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler