Kaçırılan polislerden 24 gündür haber alınamıyor

Diyarbakır-Bingöl karayolunda 4 gün arayla kaçırılan 2 polis memurundan 24 gündür haber alınamıyor. Özel araçları ile seyir halinde olan her iki polis memuru PKK'lı teröristler tarafından yolu kesilerek kaçırılmıştı. PKK'lıların kaçırdığı polis ailelerini

Kaçırılan polislerden 24 gündür haber alınamıyor

Diyarbakır-Bingöl karayolunda 4 gün arayla kaçırılan 2 polis memurundan 24 gündür haber alınamıyor. Özel araçları ile seyir halinde olan her iki polis memuru PKK'lı teröristler tarafından yolu kesilerek kaçırılmıştı. PKK'lıların kaçırdığı polis ailelerinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, 24 Temmuz günü İstanbul'da görevli polis memuru Vedat Kaya, aile ziyareti için gittiği Mardin'den Muş'a geçerken silahlı bir grup terörist tarafından Diyarbakır-Bingöl karayolu Abalı ile Tabantepe mevkisi Hedik köy yolunda kaçırılmış, yanındaki ailesi ise serbest bırakılmıştı. 28 Temmuz tarihinde ise Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Sedat Yabalak, yakınlarını ziyarete gittiği Erzurum'dan dönerken Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırıldı. PKK'lıların kaçırdığı polis memurlarından 24 gündür haber alınamıyor.

Diyarbakır-Bingöl karayolunda kaçırılan polis memurlarının ailelerinin endişeli bekleyişleri sürüyor. Aileler polis memurlarının bir an evvel bırakılması için yetkililerden girişimde bulunmalarını talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler