Kaçak göçmen teknesi battı: 3 kişi kayıp

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan'ın Midilli Adasına geçmek isteyen mülteci teknesi, aşırı yük ve dalgalı deniz nedeniyle su alarak battı. Teknede bulunan 24 kişiden 1 kadın ve 2 çocuk kayboldu.Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde doğru Çanakka

Kaçak göçmen teknesi battı: 3 kişi kayıp

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan'ın Midilli Adasına geçmek isteyen mülteci teknesi, aşırı yük ve dalgalı deniz nedeniyle su alarak battı. Teknede bulunan 24 kişiden 1 kadın ve 2 çocuk kayboldu.

Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde doğru Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Behramkale Mevkiinden denize açılan ve bir süre yolculuk yapan içinde 24 kişinin bulunduğu tekne aşırı yük ve dalgalı deniz yüzünden su almaya başladı. Kısa sürede sulara gömülen teknede bulunan 24 kişiden 21'i bölgede devriye gezen sahil güvenlik ekipleri tarafından boğulmadan kurtarıldı. Yapılan hızlı müdahaleye rağmen 3 kaçak göçmenin kayıp olduğu öğrenildi. Kurtarılan 21 kaçak göçmen ise Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı botlar ile Küçükkuyu'ya getirildi. Kazada yaralanan ve boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi ise Ayvacık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bölgede 3 kayıp için arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı botlar ve gemiler devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler