Kaç nefes kaldı ki ölüme

Siirt'in Pervari İlçesi'nde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerin evlerine ateş düştü. Şehitlerin her birinin hikayesi yürekleri burkuyor...ATATÜRK HAYRANI Atatürk hayranı olan ve sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı Atatürk fotoğraflar

Kaç nefes kaldı ki ölüme

Siirt'in Pervari İlçesi'nde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerin evlerine ateş düştü. Şehitlerin her birinin hikayesi yürekleri burkuyor...

ATATÜRK HAYRANI
 
Atatürk hayranı olan ve sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı Atatürk fotoğraflarıyla Büyük Önder’e bağlılığını her fırsatta gösteren şehit Uzman Çavuş Ersoy, hakkında ise sosyal paylaşım sitesinde şu bilgiyi verdi: "Tutucu değilim. Piyasada değilim.
 
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim. Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir. İçe kapanık değilim ama gereksiz yere konuşmam. Kinci değilim ama unutmam. Şefkat gösteririm ama şımartmam. Şüpheciyim ama kuruntu yapmam. Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam.
 
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama kapılmam. Huzur veririm ama söz vermem. Sahip olurum ama ait olmam. Haksızlığa gelemem. Hatır gönül dinlemem. Babamın oğluyum ben kursun yerim laf yemem."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler