KA-FEM’den muhteşem açılış..

KA-FEM’den muhteşem açılış..

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KAFEM) 2016-2017 sezonuna muhteşem bir organizasyonla ‘merhaba’ dedi. 

Sezonun açılış tarihi olarak 19 Eylül seçilmesi hem Eğitim-Öğretim yılının açılış tarihi hem de Gaziler Günü olması nedeniyle büyük anlam taşırken, programa protokolden ve de en önemlisi Gaziler Derneği’nden hiçbir yetkilinin katılmaması bir hayli dikkat çekti!

KA-FEM Derneği bu yıl bir sürpriz gerçekleştirerek, sezon açılışını anlamlı bir günde anlamlı bir programla yaptı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen etkinliklerin biri de Trabzon’da yapıldı. 



Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen gece, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarının yanı sıra tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Ardından İstiklal Marşımız dernek yönetim kurulu üyesi Esra Hasanbaşoğlu yönetiminde işaret dili eşliğinde seslendirildi. Daha sonra şef Ömer Keleş ve Mahi Saz Grubu eşliğindeki koro seslendirdiği birbirinden güzel marşlarla geceye renk kattı. Koristlerin bembeyaz giysilerini Gözde Sağlam’ın Ay Yıldızlı elbisesi tamamlarken salondan da büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda dernek başkanı Ali Adanur tarafından koro şefi Ömer Keleş’e, Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Öksüz tarafından da Esra Hasanbaşoğlu ve Emine Önder’e birer plaket takdim edildi. 

Adanur yaptığı konuşmada bu programı hazırlamak için çok kısa süreli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek “Yaz aylarında çalışmak çok zordu. Arkadaşlarımızın birçoğu izinde ya da tatildeydi. Burada kalanlarla çok kısa provalar alarak çalıştık. Bu marşları hepimiz çok iyi biliyoruz ancak yıllar geçti ve birçoğumuz unuttu. Yeniden herkese hatırlatmak istedik. Buraya gelip bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni sezon şimdiden tüm üyelerimize ve birimlerimize hayırlı olsun” dedi. 



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler