JİTEM sonunda ortaya çıktı! Yol kesip...

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kuruçeşme TEM otoyolu girişinde ellerinde av tüfeği ve kar maskeli 5 kişi, yoldan geçen araçları kendilerini JİTEM mensubu olarak tanıtıp kontrol ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.MASKELERLE ARAÇ DURDULARAlınan bilgiye göre, T

JİTEM sonunda ortaya çıktı! Yol kesip...

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kuruçeşme TEM otoyolu girişinde ellerinde av tüfeği ve kar maskeli 5 kişi, yoldan geçen araçları kendilerini JİTEM mensubu olarak tanıtıp kontrol ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

MASKELERLE ARAÇ DURDULAR

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolunun İstanbul istikametine girişte ellerindeki av tüfeği ve el feneri, kafalarında ise kar maskesiyle yoldan geçen araçları kontrol eden şahısların olduğu ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti.

"BİZ JİTEM'CİYİZ"

Kuruçeşme girişi çembere alan polis ekipleri şahısların yanına giderek orada ne yaptıklarını sordu. Ellerindeki el fenerleriyle, İstanbul istikametinden İzmit'e giren araçları kontrol eden şahıslar polislere "Operasyonu berbat ettiniz. Biz istihbarattanız, JİTEM'ciyiz. Bir otomobil bekliyoruz. İçindeki adamı jandarmaya teslim edeceğiz" cevabını verdi. Bunun üzerine polis ekipleri de şahıslara kimlik sordu. Şahısların herhangi bir kimlik göstermemesi üzerine polisler M.K. (23), F.T. (23), A.A.Y. (33), V.Ö. (21) ve Ö.Ş. (34) isimli şahısları gözaltına aldı.

ARAÇLARINDA TEÇHİZAT ÇIKTI

Şahısların yanında bulunan araçta yapılan aramalarda ruhsatsız Glock marka tabanca, 4 adet kar maskesi, plastik kelepçe, bir adet ruhsatlı M-16 marka av tüfeği ve halat ele geçirildi. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şahısların verdiği ifadelerde, araçlarının bozulduğu için yol kenarına çektiklerini söyledikleri ve suçlamaları kabul etmedikleri öne sürüldü. Şahıslar alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler