Jebrin kampa katıldı

 Trabzonspor ‘un ligin ikinci yarısında Bucaspor’dan transfer ettiği Jebrin bu gün bordo mavililerin Antalya Gloria golf otele gelerek kampa katıldı.Bordo mavili ekip ligin ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’ya giderken Bucaspor’dan transfer edilen ve

Jebrin kampa katıldı

 Trabzonspor ‘un ligin ikinci yarısında Bucaspor’dan transfer ettiği Jebrin bu gün bordo mavililerin Antalya Gloria golf otele gelerek kampa katıldı.

Bordo mavili ekip ligin ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’ya giderken Bucaspor’dan transfer edilen ve 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Jebrin’de Bordo mavililerin kampına katıldı.

Bu futbolcu  8 gün sürecek olan kamp boyunca takımla birlikte çalışacak.Trabzonspor Antalya kampında ki ilk çalışmasını ise yarın sabah yapacak

Bordo mavililerin Antalya kampına yabancılar daha geç katılacak. Teknik direktör Şenol Güneş ‘in Antalya kampında  ligin ikinci yarısında kadrosunda görmek istemediği bazı futbolculara kulüp bulmaları için izin verebileceği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem