Jandarmadan büyük darbe!

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yaptğı öne sürülen bir şebekeye yönelik 6 ay süren çalışma sonucunda bugün sabah saatleri eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Konya ve Isparta'da daha

Jandarmadan büyük darbe!

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yaptğı öne sürülen bir şebekeye yönelik 6 ay süren çalışma sonucunda bugün sabah saatleri eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Konya ve Isparta'da daha önceden belirlenen 21 adrese yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 2 kurusıkıdan bozma tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 7 kilo 450 gram kubar esrar, 564 kök hintkeneviri ele geçirildi. Operasyon kapsamında 5 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Liderliklerini H.K. ve B.A.'nın yaptığı öne sürülen şüphelilerin sorgusu İl Jandarma Komutanlığı'na sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler