Jandarma karakoluna taciz ateşi

Ölen veya yaralananın olmadığı saldırı sonrası kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.Tunceli merkeze 20 km uzaklıkta bir grup PKK'lı dün gece 24.00 sularında Gökçek Jandarma Karakolu etrafındaki mevzilere taciz ateşi açtı. Ateş

Jandarma karakoluna taciz ateşi

Ölen veya yaralananın olmadığı saldırı sonrası kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Tunceli merkeze 20 km uzaklıkta bir grup PKK'lı dün gece 24.00 sularında Gökçek Jandarma Karakolu etrafındaki mevzilere taciz ateşi açtı. Ateşe karşılık veren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında kısa süreli çatışma yaşandı. Saldırının ardından Gökçek jandarma karakoluna çok sayıda jandarma özel harekat timleri indirildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Taciz ateşinin, yağmur ve sisli bir günde seçilmesi, akıllara geçtiğimiz yıl baskın yapılan Sarıyayla Karakolu'nu getirdi.

PKK'nın son bir ay içinde yaşanan çatışmalarda Bingöl kırsalında 4, Hatay kırsalında 7 kayıp vermesinin ardından bölgede misilleme eylemi gerçekleştirecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem