İzmir’de polislere ateş açıldı

İzmir'in Menemen ilçesinde, devriye görevi yapan polislere silahlarla ateş açıldı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen kişilerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 saldırgandan ikisi yaralı olarak yakalanırken, 1 kişi ise kaçmayı başardı.Edinilen bi

İzmir’de polislere ateş açıldı

İzmir'in Menemen ilçesinde, devriye görevi yapan polislere silahlarla ateş açıldı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen kişilerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 saldırgandan ikisi yaralı olarak yakalanırken, 1 kişi ise kaçmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Menemen ilçesinde meydana geldi. Ankara'daki terör saldırısının ardından, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 4 kişi, devriye görevi yapan polislere silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçleri, saldırganlara anında karşılık verirken, bölgede çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda özel harekat polisi ve takviye kuvvetler sevk edildi.

Olay yerine intikal eden özel harekat polisleri ile şahıslar köşeye sıkıştırıldı. Uzun süre devam eden çatışmada, 3 zanlıdan ikisi bacağından yaralı olarak yakalandı. Diğer zanlı ise kaçarak izini kaybettirdi.

ÖRGÜTSEL BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, saldırının gerçekleşmesiyle birlikte, İzmir Emniyet Müdürlüğü'de alarma geçti. Menemen bölgesine çok sayıda ekip sevk edildi. İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya saldırıyı doğrulayarak, diğer kaçan saldırganın yakalanması için bir çalışma başlattıklarını bildirdi. Uzunkaya, şahısların örgütsel bağlantılarının olup olmadığını araştırdıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem