İzmir'de gasp olayı

İzmir'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre müşteri gibi girdiği süper markette, bıçak zoru ile çalışanları etkisiz hale getirip kasadan 20 bin 250 lira gasp eden zanlı E.U., Gasp Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Geçtiğimiz 14 Şubat Pazar gün

İzmir'de gasp olayı

İzmir'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre müşteri gibi girdiği süper markette, bıçak zoru ile çalışanları etkisiz hale getirip kasadan 20 bin 250 lira gasp eden zanlı E.U., Gasp Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Geçtiğimiz 14 Şubat Pazar günü saat 20.00 sıralarında, Evka 4 Mahallesi'nde bulunan bir süper markete müşteri gibi giren kimliği belirsiz şahıs, bir süre süper markette dolaştıktan sonra belinden çıkardığı bıçakla market çalışanlarını etkisiz hale getirdi. Korku dolu anlar yaşayan market çalışanları ölümden dönerken gözü dönmüş gaspçı, süper marketin kasasını zorla açtırıp kasanın içinde bulunan 20 bin 250 lirayı alıp kaçtı. Süper market çalışanları, yaşadıkları şoku atlatınca durumu 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp şikayetçi oldu.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, süper market çalışanlarının ifadesinden ve market içindeki güvenlik kamera görüntülerinden zanlının eşgalini belirledi. 20-25 yaşlarında, 1.60 boylarında, mavi kot pantolonlu, beyaz ayakkabılı, koyu renkli montlu, başında bere olan ve yüzünü siyah beyaz atkı ile kapatmış zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.

Zanlının kaçış güzergahında ki güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen polis ekipleri, detaylı araştırmadan sonra gaspçının 27 yaşındaki E.U. olduğunu tespit etti. Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlı E.U.'nun evine yapılan operasyonla yakaladı. Süper market çalışanları yakalana zanlıyı teşhis etti. Emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevkedilen şüpheli E.U., çıkarıldığı mahkemece "Silahlı yağma" suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem