İzmir SDP'ye operasyon: 4 gözaltı

İZMİR'de, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Başkanlığı'na polisin düzenlediği operasyonda, 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. İl başkanlığındaki aramalarda, 3 tabanca ile mototofkokteyli ve bıçak bulunduğu öne sürüldü. Alsancak semtindeki SDP İzmir İl

İzmir SDP'ye operasyon: 4 gözaltı
İZMİR'de, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Başkanlığı'na polisin düzenlediği operasyonda, 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. İl başkanlığındaki aramalarda, 3 tabanca ile mototofkokteyli ve bıçak bulunduğu öne sürüldü.
 
Alsancak semtindeki SDP İzmir İl Başkanlığı'na dün akşam saatlerinde İzmir Emniyet Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Parti binasında, avukatların da katılımıyla arama yapıldı. Aramalarda, 3 tabanca, molotofkokteyli ve bıçak bulunduğu belirtildi. Aramalar sonrasında, parti yöneticisi olduğu bildirilen 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. Polis, parti binasındaki bazı evrak ve belgelere de el koydu. Aramalarda, patlayıcı madde bulma konusunda eğitimli bir köpek de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler