İtalyan model Soyunmak icin can atıyor!

Priscilla Salerno isimli model ve oyuncu, Türk asıllı İsviçreli futbolcusu Gökhan İnler'in formasını giydiği Napoli için sürpriz yapmak istiyor.EN BÜYÜK HAYALİNİ ANLATTIEn büyük hayalini anlatan İtalyan model, "En büyük arzum ağzına kadar dolu bir statta

İtalyan model Soyunmak icin can atıyor!

Priscilla Salerno isimli model ve oyuncu, Türk asıllı İsviçreli futbolcusu Gökhan İnler'in formasını giydiği Napoli için sürpriz yapmak istiyor.

EN BÜYÜK HAYALİNİ ANLATTI

En büyük hayalini anlatan İtalyan model, "En büyük arzum ağzına kadar dolu bir statta striptiz yapmak istiyorum. Futbola ilgi duyan hayranlarımın bundan memnun olacağından eminim." dedi.

TEK İSTEĞİ DOLU STATTA STRİPTİZ YAPMAK

Salerno, İtalya Serie B'de mücadele eden Salernitana kulübüne striptiz teklifinde bulundu ancak İtalyan başkan cazip teklifi geri çevirdi. Ama Salerno bu düşüncesinden vazgeçmiş değil. İkinci favori kulübü Gökhan İnler'in takımı Napoli'nin stadında soyunmaya hazır.

bwxq-grceaakafm.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler