İstifasını Facabook'tan duyurdu!

Balıkesir'de, Demokratik Sol Parti 12 Haziran genel seçimlerine katılacak milletvekili adaylarını düzenlenen toplantı ile tanıttı. İl Başkanı Sinan Ayvazoğlu'nun toplantıya katılmaması dikkat çekti. Parti yetkilileri, "İşleri yoğun" derken, Ayvazoğlu'nun

İstifasını Facabook'tan duyurdu!

Balıkesir'de, Demokratik Sol Parti 12 Haziran genel seçimlerine katılacak milletvekili adaylarını düzenlenen toplantı ile tanıttı. İl Başkanı Sinan Ayvazoğlu'nun toplantıya katılmaması dikkat çekti. Parti yetkilileri, "İşleri yoğun" derken, Ayvazoğlu'nun sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasından 9 Nisan'da istifasını duyurduğu ortaya çıktı.

 

DSP'nin aday tanıtım toplantısı İl Başkanı Sinan Ayvazoğlu'nun istifa ettiğini ortaya çıkardı. DSP Parti Meclisi Üyesi, 1'inci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Nihat Akman, Burhaniye, Gömeç, Susurluk, İvrindi, Dursunbey, Gönen ilçe başkanlarının da katıldığı tanıtım toplantısında; eski İl Başkanı Alpaslan Peker, adaylar Ahmet Aydoğdu, Ümit Ayhan, Metin Özyurt, Muharrem Yavuz, Süleyman Palalı, Ali Bozdak, İsmail Çalışkan ve Emin Baştaş'ın adlarını sırasıyla okuyup kendilerini tanıtmalarını istedi. Peker daha sonra yaptığı konuşmada, 12 Eylül darbesinin ardından partilerin kapatıldığını, sonra kurulan partiler arasında ise en eski ve köklü olanın DSP olduğunu vurguladı. Alpaslan Peker, Türkiye'de işlerin verimli olarak yürütülebilmesi için, Meclis'te adaletli bir dağılıma ihtiyaç bulunduğunu belirterek, "Halkın tamamının TBMM'de temsil edilmesi gerekiyor. Meclis'e dördüncü bir parti girmeyince halkımızın attığı oylar en fazla oy alan partiye kayıyor ve dengesiz bir dağılım oluyor. Halkımız teveccüh gösterip partimizi tekrar Meclis'e gönderecektir. Barajı aşacağız ve Meclis'e dördüncü parti olarak girip dengeleri sağlayacağız" dedi.

 

Toplantıya, İl Başkanı Sinan Ayvazoğlu'nun katılmaması ise dikkat çekti. Partililer durumu Peker'e sorduğunda, Ayvazoğlu'nun işlerinin yoğunluğu nedeniyle toplantıya katılamadığı yanıtını aldı. Ancak, Sinan Ayvazoğlu'nun 9 Nisan'da Facebook sayfasından istifasını duyurduğu ortaya çıktı. Ayvazoğlu, sayfasına, "Yürütmekte olduğum (yürütemediğim) DSP Balıkesir İl Başkanlığı görevimden, tüm günüm, hatta hafta sonlarında bile çalışmakta olduğumdan dolayı, seçim çalışmalarına katılamayacağımdan bugün itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Yeni oluşacak yönetimde elimden geldiğince daha pasif de olsa görev almaya hazırım. Bu davadan kopmuş değilim. Sadece partimin benim yüzümden zarar görmesini istemiyorum" diye yazdı.

 

Sinan Ayvazoğlu'na ait ait iki cep telefonunun kapalı olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler