"İstifamın Gülen’le alakası..."

AK Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, Fethullah Gülen ile görüştüğünü fakat istifasının onunla ilgisi olmadığını söyledi. Çetin’in aylar önce istifa etmek istediğinde Fethullah Gülen’in buna engel olduğunu söylemesi ise kafaları k

"İstifamın Gülen’le alakası..."

AK Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, Fethullah Gülen ile görüştüğünü fakat istifasının onunla ilgisi olmadığını söyledi. Çetin’in aylar önce istifa etmek istediğinde Fethullah Gülen’in buna engel olduğunu söylemesi ise kafaları karıştırdı.

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında 2011 seçimi ile siyasete atıldığını söyleyen Muhammed Çetin, bu zamana kadar gösterişi sevmediği için kameralardan uzak kaldığını belirtti. Son günlerde yaşananların hasıl ettiği gerilim, hayal kırıklığı ve sıkıntının güzel şeylerden bahsetme imkanını kendilerine vermediğini söyleyen Çetin, masum insanlara asılsız iftiraların atıldığını belirtti.

"HEM -ALAKASI YOK- DEDİ, HEM DE -İSTİFAMI O ENGELLEDİ- DEDİ"

“Partimiz maalesef yolsuzluklar ve rüşvetin üzerine gideceği yerde onları ortaya çıkartan kamu görevlilerini kıyıma tabi tuttu. Hukuk alt üst ediliyor, adalet mekanizması hükümetin bir kolu haline getirilmek isteniyor” diyen Çetin, soruşturmada adı geçen bakanlarla ilgili eleştirilerde bulundu. AK Parti’den istifaların devamının geleceğini söyleyen Çetin, Fethullah Gülen ile görüştüğünü fakat istifa ile ilgili bir görüşme yapmadıklarını belirtti. Çetin, aylar önce istifa etmek istemesine rağmen kendisini bugüne kadar tutanın Fethullah Gülen olduğunu da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem