İstifaları bilen vekilden Trabzon iddiası!

6 büyükşehir belediye başkanının istifasını önceden duyuran milletvekili Yarkadaş, yeni istifalar olacağını yazdı.

İstifaları bilen vekilden Trabzon iddiası!

İstanbul, Bursa, Düzce, Balıkesir, Niğde ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının istifa edeceğini haftalar öncesinden açıklayan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini duyurdu. Yeni istifalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Yarkadaş, "Trabzon, Uşak, Ordu, Antalya da sırada..."  ifadelerini kullandı. 


KULİS GAZETECİSİ DE YAZMIŞTI

'Derin kulis' bilgileriyle tanınan Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan da, saray kaynaklarına dayandırdığı köşeyazısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok fazla şikayet gittiğini ve Gümrükçüoğlu'nun isminin istifası istenecek başkanlar listesinde olduğunu yazmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da konuyla ilgili 'Palavralarla uğraşacak zamanımız' yok demişti. 


NE OLMUŞTU?

CHP'li Barış Yarkadaş, haftalar önce İstanbul, Bursa, Düzce, Balıkesir, Niğde ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının istifasının istendiğini iddia etmişti. Yarkadaş'ın açıklamalarına karşılık 6 belediye başkanı istifa edecekleri iddialarını yalanlamıştı. Ancak yaşanan süreçte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul, Düzce, Niğde, Bursa, Ankara ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanları'nın istifaları istendi ve 6 başkan sırasıyla görevlerinden ayrıldı. 


İstifaları bilen vekilden Trabzon iddiası
İstifaları bilen vekilden Trabzon iddiası

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler