İşte Survivor'un yeni galibi

 Show Tv'de yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu gece final heyecanı yaşandı. Dominik'te başlayan ve haftalar süren zorlu mücadelenin galibi Nihat oldu.Hasan ile birlikte SMS oylamasına çıkan oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, halktan aldığı

İşte Survivor'un yeni galibi

 

Show Tv'de yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu gece final heyecanı yaşandı. Dominik'te başlayan ve haftalar süren zorlu mücadelenin galibi Nihat oldu.

Hasan ile birlikte SMS oylamasına çıkan oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, halktan aldığı SMS' lerin çoğunluğu ile 500 bin TL'ik büyük ödülünde sahibi oldu.

Şampiyonluk sevincini minik kızını kucağına alarak kutlayan Nihat, daha sonra eşiyle de sarılarak şampiyonluğunu kutladı. Survivor yarışmacıları da Nihat'ı omzuna alarak kutlarken, Nihat çok mutlu olduğunu ifade ederek "Her heralde kızımın şansı. Herkesten Allah razı olsun. Hepimizi birbirimize desrek ve saygılı olduk. Grubum ve arkadaşlarımın hepsini seviyorum" dedi.

 

Acun final gecesinin sonunda ise Nihat'a bir sürpriz yaparak, Yetenek Sizsiniz'in yarışmacılarından Kaan'a sahne aldırdı.

 

Nihat bu parayla ne yapar bilinmez ama daha önce yaptığı bir açıklamaya göre onun en büyük hayali güzel bir sahil kasabasında köhne bir rakı-balık restoranının olması. Belki Nihat paranın bir kısmını bu işe ayırır.

 

Yaprak Dökümü dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır ile bir süre ilişki yaşayan Altınkaya'nın en ilginç özelliği ise söylenene göre Sevgililerinin pijamalarının koleksiyonunu yapması.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler