İşte şehit ve yaralıların kimlikleri!

Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu'na uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, şehit olan polis adayı ile yaralıların isimleri belirlendi.Saldırıda Karamanmaraş'ın Afşin İlçesi nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Aslan Akkaya şehit olurken, 18 yaşındaki Erde

İşte şehit ve yaralıların kimlikleri!

Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu'na uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, şehit olan polis adayı ile yaralıların isimleri belirlendi.

Saldırıda Karamanmaraş'ın Afşin İlçesi nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Aslan Akkaya şehit olurken, 18 yaşındaki Erdem Kızılışık, 21 yaşındaki Vedat Altun, 19 yaşındaki Fırkan Top ve 22 yaşındaki Cumali Özkul yaralandı. Yaralıların Bitlis Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

SALDIRININ YAPILDIĞI ARAÇ BULUNDU
Sabah saat 09.10 sıralarında içerisinden uzun namlulu silahlarla ateş edilen siyah renkli hafif ticari araç, bulundu. Yapılan operasyon üzerine araç, Bitlis-Güroymak Karayolu üzerinde bulunan Yukarıkolbaşı Köyü yakınlarında terk edilmiş halde bulunduğu belirtildi.

Jandarma ve polis özel birlikleri kaçan teröristlerin peşine düşerken, aracı içerisinde de inceleme başlatıldı. Aracın kim yada kimlere ait olduğunu belirlenmesi için başlatılan çalışmalar ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler