İşte saldırı emrini veren hain

Zap kampından geldikleri belirlenen örgüt elemanlarının, saldırı emrini Suriye uyruklu Dr. Bahoz kod adlı Hüseyin Feyman’dan aldıkları öğrenildi. Feyman’ın ekibi tarafından yapılan bu olay bazı çevrelerce, yeni açılım sürecinin baltalanmasına yönelik oldu

İşte saldırı emrini veren hain

Zap kampından geldikleri belirlenen örgüt elemanlarının, saldırı emrini Suriye uyruklu Dr. Bahoz kod adlı Hüseyin Feyman’dan aldıkları öğrenildi. 

Feyman’ın ekibi tarafından yapılan bu olay bazı çevrelerce, yeni açılım sürecinin baltalanmasına yönelik olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

İSTİHBARAT ÖNCEDEN ALINMIŞTI

Bölgedeki bazı askeri yetkililer, PKK’nın sınır birliklerine yönelik saldırı yapacağı yönünde istihbarat bilgilerinin alındığını ve bununun üst makamlara iletildiğini açıkladı. Aynı yetkili, “Üs bölgelerine saldırı yapılacağı yönünde onlarca istihbarat bilgisi alındı.

Ancak bu bilgilerin üst makamlarına ulaşmasına kadar geçen süre zaman zaman operasyonun aksamasına neden oluyor. İstihbarat var ama harekât yok. Bununun tek nedeni yerinden operasyonun emrini verecek birinin olmaması. Hep yukarıdan emir bekleniyor, emir gelene kadar işte böylesi sonuçlar ortaya çıkıyor.

Buna benzer daha bir çok olay var. İstihbarat bilgi alan komutanlık operasyon yetkisine de sahip olmalı. Ama böyle olmuyor, emir hep yukarıdan bekleniyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler