| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 27 Ağustos 2010 08:34

İşte Erdoğan'ın RTE çorapları

Kılıçdaroğlu'nun Etro marka gömleği ile başlayan liderlerin marka polemiğinin zaman zaman siyasetin gündemine taşındığına şahit olduk. Kısa bir süre önce ise Başbakan Erdoğan "RTE"yi marka olarak tescil ettirmişti. Erdoğan tescilini aldığı RTE markasını ş

Kılıçdaroğlu'nun Etro marka gömleği ile başlayan liderlerin marka polemiğinin zaman zaman siyasetin gündemine taşındığına şahit olduk. Kısa bir süre önce ise Başbakan Erdoğan "RTE"yi marka olarak tescil ettirmişti. Erdoğan tescilini aldığı RTE markasını şimdi de üzerinde taşıyor.

Ankara'da atık toplama araçlarının dağıtım törenine katılan Başbakan Erdoğan’ın çorapları dikkat çekti. Adının baş harflerinden oluşan RTE’yi marka olarak tescil ettiren Erdoğan’ın çorabında, AK yazısının içinde RTE yazdığı görüldü.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!