İşte en ÖZEL gözyaşları

 Hatay'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Binbaşı Erhan Dikmen için Kırıkkale'de düzenlenen cenaze törenine, yaklaşık 5 bin kişi katıldı.Törene katılan Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel gözyaşlarını tutamadı. Cenazede bitkin gözüken şehit eşi

İşte en ÖZEL gözyaşları

 

Hatay'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Binbaşı Erhan Dikmen için Kırıkkale'de düzenlenen cenaze törenine, yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Törene katılan Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel gözyaşlarını tutamadı. Cenazede bitkin gözüken şehit eşi Işılay Dikmen, kendisine sarılarak gözyaşı döken yakınlarına "ağlamayın, bak ben eşimi, yiğidimi kaybettim, ağlamıyorum. 

444.20120518223555.jpg

Sizler de ağlamayın ne olur? Düşman güldürmeyin" diyerek, taziyelerin cenaze töreninden sonra yapılmasını, kendisinin de eşinin son yolculuğunu izlemek istediğini belirtti.

Tabutun başında dua etti. Şehit Binbaş Dikmen'in cenaze namazını Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek kıldırdı. Bu sırada cenaze töreni alanında bulunan binlerce vatandaş, "Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'askere uzanan eller kırılsın', 'askerim hakkını helal et" sloganları attı.

Şehit Binbaşı Dikmen'in tabutunun başına gelen Orgeneral Necdet Özel dua okurken, gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler