İşte bebek yüz yakalandı!

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha önce karıştığı 40 otomobil hırsızlığından kaydı bulunan, ‘Baby face’ (bebek yüz) olarak anılan 14 yaşındaki H.T.’yi, Bursa’dan çaldığı araçla kaçmaya çalışırken yakaladı.Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’ne bir otomo

İşte bebek yüz yakalandı!

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha önce karıştığı 40 otomobil hırsızlığından kaydı bulunan, ‘Baby face’ (bebek yüz) olarak anılan 14 yaşındaki H.T.’yi, Bursa’dan çaldığı araçla kaçmaya çalışırken yakaladı.

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’ne bir otomobil firmasının servisinde, bekçinin servise gelen malların indirildiği yere geçmesinden faydalanan 2 şüpheli, serviste anahtarları üzerinde bulunan 16 ASZ 75 ve 16 AC 677 plakalı otomobilleri alarak kaçtı.

Haber verilmesi sonucu, polisin Gemlik’te önlem aldı. Buradan da kurtulan şüpheliler, Orhangazi’de araçlardan birini bir sokağa park ederek diğeriyle kaçtı.

Bu kez Yalova’nın Dörtyol Mevkii’nde yolu kesen polisleri gören şüpheliler otomobilden inerek yaya kaçmaya başladı. Şüphelilerden 14 yaşındaki H.T., Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne bir binanın zemin kat balkonuna saklanmaya çalışırken yakalandı.

Hakkında suç kaydı bulunduğu belirtilen H.T.’nin sorgusunda, yaşı küçük olduğu için İstanbul’dan bazı kişilerin isteği üzerine otomobil çaldığı ve onlardan komisyon aldığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturmaya cumhuriyet savcılığınca başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem