İşte Ankara'yı kana bulayan bomba

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Kızılay'da kullanılan bombanın plastikle güçlendirilmiş TNT olduğunu belirtti.Emniyet birimlerinin bütün ihtimallerin üzerinde durduğunu aktaran Yüksel, ağırlıklı bir terör eylemi olduğunu açıkladı.Ankara Valisi Alaaddin Yük

İşte Ankara'yı kana bulayan bomba

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Kızılay'da kullanılan bombanın plastikle güçlendirilmiş TNT olduğunu belirtti.

Emniyet birimlerinin bütün ihtimallerin üzerinde durduğunu aktaran Yüksel, ağırlıklı bir terör eylemi olduğunu açıkladı.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Kızılay Kumrular'daki patlamada hayatını kaybeden Dürdane Beyhan'ın cenaze namazının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dünkü patlamada 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır, 34 kişinin yaralandığını hatırlatan Yüksel, bugün itibariyle 3'ü ağır, 12 vatandaşın tedavisinin devam ettiğini aktardı.

Patlama ile ilgili olarak şu anda gözaltı olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine Yüksel, şu anda gözaltına alınmış kimsenin olmadığını ifade etti. Emniyet Müdürlüğü'nün, çok çeşitli araştırma yaptığının altını çizen Yüksel, sadece ifadelerini aldıkları, değerlendirmeler yaptıkları kişiler olduğunu dile getirdi.

"BU TERÖRÜ YAPANLAR ER YA DA GEÇ BEDELİNİ ÖDECEKLER"
Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği sözü hatırlatan Yüksel, "Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne sadık, al bayrağı yüreğine yapıştırmış bir kişi olarak, yönetici olarak ifade ederim ki geçmiş dönemden bu döneme artık sözün bittiği yerdeyiz. Terörün tarafları kimlerse er ya da geç bedellerini ödeyeceklerdir." diye konuştu.

"BOMBA PLASTİKLE GÜÇLENDİRİLMİŞ BİR TNT"
Bombanın niteliği ve cinsinin sorulması üzerine Yüksel, bombanın üzerinde çalışılmış bir TNT olduğunu, bunun plastikle güçlendirildiğini dile getirdi. Bomba ve diğer bütün gelişmelerin bütün emniyet birimleri tarafından çok yönlü olarak incelendiğini kaydeden Yüksel, en yakın zamanda daha kapsamlı sonuçlara ulaşılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem