İstanbul’un göbeğinde tinerci dehşeti

Şişli'de bir kişi, evinin yakınındaki parkta 3 ay içerisinde ikinci kez tinercilerin saldırısına uğradı. Parkta güvenlik önlemi olmadığını belirten şahsın saldırı sonrası bir markete sığınması güvenlik kameralarına yansıdı.İddiaya göre; iki olay da Halil

İstanbul’un göbeğinde tinerci dehşeti

Şişli'de bir kişi, evinin yakınındaki parkta 3 ay içerisinde ikinci kez tinercilerin saldırısına uğradı. Parkta güvenlik önlemi olmadığını belirten şahsın saldırı sonrası bir markete sığınması güvenlik kameralarına yansıdı.

İddiaya göre; iki olay da Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan Taşkızak Parkı'nda meydana geldi. Geçtiğimiz Ramazan ayında işinden eve dönen İlker Sepet (35), minibüsten inip evine doğru giderken parkın içinden geçtiği sırada bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bağırsakları parçalanan Sepet, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. İkinci olay ise geçtiğimiz hafta Cuma günü meydana geldi.

Akşam 22.30 sıralarında işten evine dönen Sepet, parkın içinden geçtiği sırada bir kez daha, tinercilerin saldırısına uğradı. İlker Sepet'e saldıran tinerciler, ellerindeki maket bıçağıyla Sepet'in yüzünü tanınmaz hale getirdi. Tinercilerden kurtulmayı başaran Sepet parka yaklaşık 50 metre mesafede bulunan evine koştu. Tinerciler ise kaçarak uzaklaştı.

Saldırının ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sepet tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekiplerinin olaya ilişkin bir kişiyi gözaltına aldıkları öğrenilirken, Sepet yaşadığı dehşet dakikalarını gözyaşları içinde anlattı.

Henüz 20 günlük bebeğinin yüzüne bile bakamadığını ifade eden Sepet, "İlk saldırı Ramazan ayında gerçekleşti. İlk saldırıda bağrısaklarım parçalandı. İkinci saldırı ise geçtiğimiz Cuma akşamı yine aynı parkta meydana geldi. İşten evime dönüyordum, duraktan indikten sonra parkta saldırıya uğradım. Saldırı akşam 22.30 sıralarında gerçekleşti. Parkta herhangi bir güvenlik ve aydınlatma yok. Maket bıçağıyla yüzümü parçaladılar. Can güvenliğimiz yok. Ben iki kere ölümden döndüm, Üçüncüye belki yaşayamayabilirim" dedi.

YÜZÜ PARÇALANAN ŞAHSIN MARKETE SIĞINMASI KAMERADA

Tinercilerin saldırısının ardından markete sığınan Sepet'in saldırganlardan kaçış anı kameralara yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Sepet'in saldırı sonrası bir markete sığındığı görülüyor. Görüntülerde kanlar içerisinde Sepet'i gören markettekilerin kendisine yardım ettiği görülüyor. Bir süre marketteki ve çevredeki vatandaşların müdahale ettiği Sepet daha sonra hastaneye kaldırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler