İstanbul'un göbeğinde çatışma!

TARTIŞMA ÇATIŞMAYA DÖNDÜ Görüntülerde kavganın taraflarından Bülent Ü. ve kayınpederi Turan K. hesabı ödeyip mekandan çıkıyor. Bülent Ü., yaklaşık beş dakika sonra tekrar masaya gelip, Kemal Tozar ile tartışıyor. Kısa süre sonra silahlar ateşleniyor.   SÜ

İstanbul'un göbeğinde çatışma!
TARTIŞMA ÇATIŞMAYA DÖNDÜ
Görüntülerde kavganın taraflarından Bülent Ü. ve kayınpederi Turan K. hesabı ödeyip mekandan çıkıyor. Bülent Ü., yaklaşık beş dakika sonra tekrar masaya gelip, Kemal Tozar ile tartışıyor. Kısa süre sonra silahlar ateşleniyor.
 
SÜRÜNEREK ATEŞ AÇTI
Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Tozar ise yere yığılıyor. Bu sırada ayağından yaralanan Bülent Ü. yerde sürünerek ateş etmeye devam ediyor. Bülent Ü. yanındakiler tarafından sürüklenerek dışarıya çıkarılıyor. Öte yandan ağır yaralanan Kemal Tozar ise restoranda çalışanlar tarafından yaklaşık 10 dakika sonra kapı önüne taşınıyor.
 
GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI
Yaşananların olduğu sırada masada oturduğunu belirten görgü tanığı Umur F. olayı anlattı. Turan K. ve olaya karışan Bülent Ü. ile yemek yemeye gittiklerini belirten Umur F. "Turan K., görüşüp, yemek yiyelim diye Kemal Tozar'ı aradığını söyledi. Arkadaşız diyerek ısrarla Kemal Tozar'ı aradı. Kemal Tozar ve arkadaşı geldi. Oturdular, sohbet, muhabbet ettiler.
 
BEN İSTANBUL'DA KABADAYIYIM
Bu arada Bülent Ü., Kemal Tozar'a 'Kağıthane benden sorulur. Ben İstanbul'da kabadayıyım. Şöyle yaparım, böyle yaparım. Yarın sabah Kağıthane'de herkes beni konuşur' şeklinde konuştu.
 
SIRA DİĞER HESAPTA
Kemal Tozar sakin bir şekilde; 'Bak kardeşim yaptığınız ayıptır' diye cevap verdi. Ondan sonra Bülent tekrar hakaret ve tahrik edici laflar söyledi. Hesabı ödediler, dışarıya çıktılar. Tam kalkacağımız esnada dışarıdan tanımadığım şahıslar içeriye girip çıktı. Bülent tekrar yanımıza geldi, küfürler etmeye başladı. 'Bu hesabı gördük, sıra diğer hesapta' diyerek Kemal Tozar'a ateş etti. Kemal en son çaresiz kalınca ateş etti" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem