İstanbul'daki yeni soruşturmada flaş gelişme!

Emniyet ve yargı arasında krize yol açan yeni rüşvet ve yolsuzluk dosyası Terörle Mücadele Kanunu'yla görevlendirilmiş savcı Muammer Akkaş'tan alındı. Dosya şu anda terör suçlarından sorumlu İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Oktay Erdoğan'da. Erdoğan'ın

İstanbul'daki yeni soruşturmada flaş gelişme!

Emniyet ve yargı arasında krize yol açan yeni rüşvet ve yolsuzluk dosyası Terörle Mücadele Kanunu'yla görevlendirilmiş savcı Muammer Akkaş'tan alındı. Dosya şu anda terör suçlarından sorumlu İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Oktay Erdoğan'da. Erdoğan'ın yeni bir görevlendirme yapıp yapmayacağının henüz belli olmadığı belirtiliyor.

Yolsuzluk operasyonu sürerken dün ikinci soruşturma iddiası ortaya atılmıştı. Yine iddiaya göre savcı Muammer Akkaş ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı arasında kriz yaşanmıştı.

BAŞSAVCILIK DÜN 'YOK' DEMİŞTİ

Çolakkadı dün iddialar sonrası "İstanbul'da, TMK (Terörle Mücadele Kanunu) kapsamında yeni bir operasyon yok" demişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler