İstanbul’da yolcu otobüsüne molotoflu saldırı

İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup, özel halk otobüsüne molotof kokteyli attı.Edinilen bilgilere göre olay, Anadolu Kahvesi Darülaceze Caddesi'nde meydana geldi. Yüzü maskeli terör örgütü yandaşı bir grup, akşam saat 21.30 sıralarında Çıksalı

İstanbul’da yolcu otobüsüne molotoflu saldırı

İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup, özel halk otobüsüne molotof kokteyli attı.

Edinilen bilgilere göre olay, Anadolu Kahvesi Darülaceze Caddesi'nde meydana geldi. Yüzü maskeli terör örgütü yandaşı bir grup, akşam saat 21.30 sıralarında Çıksalın-Eminönü seferini yapan özel halk otobüsünün önünü kesti. Grubun otobüse taşlar atması üzerine yolcular ve otobüs şoförü araçtan indi. Daha sonra otobüse molotof kokteyli atan grup, ara sokaklara kaçtı. Sürücüsü tarafından yangın tüpü ile müdahale edilen otobüsteki alevler büyümeden kısa sürede söndürüldü. Otobüste maddi hasar meydana gelirken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olayı anlatan otobüs sürücüsü Harun Kılıç, "Taşlar atmaları üzerine durmak zorunda kaldım. Kapıları açtım, yolcuların inmesini sağladım. O arada anahtarı almışlar. Kovalamaya başladım, daha sonra molotof attılar" dedi.

Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler