İstanbul’da terör!

Gaziosmanpaşa toplanan yasadışı terör örgütüne mensup bir grup, İETT yolcu otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Göstericiler çıkan yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye aracına da saldırdı.Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saatlerinde Gazios

İstanbul’da terör!

Gaziosmanpaşa toplanan yasadışı terör örgütüne mensup bir grup, İETT yolcu otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Göstericiler çıkan yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye aracına da saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Bölgede toplanan yasadışı terör örgütü mensupları, seyir halindeki bir yolcu otobüsünü durdurarak yolcuları indirdi. Göstericiler daha sonra otobüsü attıkları molotoflarla yaktılar.

Göstericiler ihbar üzerine yanan otobüsü söndürmek üzere olay yerine gelen itfaiye aracına da saldırdı. Atılan molotof kokteyli ile itfaiye aracı aniden alev aldı. İtfaiye erlerinin terk ettiği araç alev alev yanarken, bölgeye çevik kuvvet ve terörle mücadele polisleri sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler