İstanbul’da şüpheli çanta paniğe neden oldu

Mecidiyeköy otobüs duraklarında unutulan bir çanta, paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı ekipler tarafından fünye ile patlatılan çantadan evraklar çıktı.Edinilen bilgiye göre, Şişli Mecidiyeköy otobüs duraklarında saat 21.00 sıralarında bir yolcunun unutt

İstanbul’da şüpheli çanta paniğe neden oldu

Mecidiyeköy otobüs duraklarında unutulan bir çanta, paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı ekipler tarafından fünye ile patlatılan çantadan evraklar çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Mecidiyeköy otobüs duraklarında saat 21.00 sıralarında bir yolcunun unuttuğu çanta, polisi harekete geçirdi. Yolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, alanı boşaltarak çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri durumu uzman ekiplere bildirdi. Şüpheli çantanın bulunduğu alana gelen uzman ekip çantayı fünye ile patlattı. Fünye ile patlatılan çantadan evraklar çıktı. Yaşanan hareketliliğin ardından otobüs durakları tekrar vatandaşın kullanımına açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler