İstanbul'da silahlı saldırı

Güngören'de bir otomobilde bulunan 2 kişi uğradıkları silahlı saldırı sonucu olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi ise olay yerinden yaralı olarak kaçarak uzaklaştı. Acı haberi alarak olay yerine gelen aile yakınları ise sinir krizi geçirdi. Olay, İnönü

İstanbul'da silahlı saldırı

Güngören'de bir otomobilde bulunan 2 kişi uğradıkları silahlı saldırı sonucu olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi ise olay yerinden yaralı olarak kaçarak uzaklaştı. Acı haberi alarak olay yerine gelen aile yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Olay, İnönü Caddesi üzerinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir otomobilde bulunan Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'a yönelik silahlı saldırı düzenledi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, saldırıya uğrayan bir şahıs otomobilde diğeri ise kaldırımda hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliği aldıktan sonra inceleme başlattı. Polis ekipleri incelemelerde bulunurken çevredeki güvenlik kameralarını alarak eşkâl tespitinde bulundu.

Düzenlenen silahlı saldırıda yaralı olduğu iddia edilen üçüncü bir şahsın olay yerinden kaçarak uzaklaşması ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt edildi. Şahısın karnını tutarak kayıplara karışması güvenlik kamera tarafından an be an kayıt edildi. Polis olayla ilgili olduğu düşünülen yaralı şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'ın yakınları olduğu iddia edilen aile yakınları acı haberi almasının ardından olay yerine geldi. Olay yerine gelerek Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'ın cansız bedenlerini gören aile yakınları şoka girdi. Sinir krizleri geçiren aile yakınlarını olay yerindeki polis ekipleri zor sakinleştirdi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'ın cansız bedenleri Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Şahısların hayatını kaybettiği otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Otomobilin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından İnönü Caddesi yaya ve araç trafiğine açıldı.

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından şüpheli şahıslar tespit edilirken, şahısların yakalanmasına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem