İstanbul'da silah sesleri!

Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa ateş açıyor. Olay yerinden 2'den fazla yaralı varZaman zaman seri silah sesleri duyuluyor. Saldırganın Topkapı Sarayı'nın kapısında nöbet tutan askerlere de ateş açtığı öne sürülüyor. Saldırganın akli denges

İstanbul'da silah sesleri!

Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa ateş açıyor. Olay yerinden 2'den fazla yaralı var

Zaman zaman seri silah sesleri duyuluyor. Saldırganın Topkapı Sarayı'nın kapısında nöbet tutan askerlere de ateş açtığı öne sürülüyor. Saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı sanılıyor. Yaralılar arasında bir de turistin bulunduğu haberleri geliyor...

Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa ateş açıyor. Olay yerinden 2'den fazla yaralı var. Çevrede peşpeşe silah sesleri duyuluyor.

 Topkapı Sarayı'nın önüne gelen saldırgan yüzünden müze ziyarete kapatıldı. Polis caddeyi ve meydanı boşalttı. Olayın ne olduğu tam olarak henüz bilinmiyor.

 Olay yerine ambulanslar gönderiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem