İstanbul’da patlama: 10 yaralı

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de bir parke imalathanesinde patlama meydana geldi. Patlamanın sanayi tüpünden kaynaklandığı belirtilirken, ilk belirlemelere göre 1'i ağır 10 kişi yaralandı.Olay, saat 17.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy Yolu Caddesi 53. Sokak

İstanbul’da patlama: 10 yaralı

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de bir parke imalathanesinde patlama meydana geldi. Patlamanın sanayi tüpünden kaynaklandığı belirtilirken, ilk belirlemelere göre 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy Yolu Caddesi 53. Sokak'ta bulunan bir parke imalathanesinde meydana geldi. Patlamanın iddia edildiği gibi doğalgaz kaynaklı olmadığı, imalathanede bulunan bir sanayi tüpünün patladığı öğrenildi.

Tüpün patlamasıyla imalathanede bulunan işçilerin de aralarında bulunduğu 1'i ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar bölgedeki vatandaşlar tarafından çevre hastanelere kaldırılırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler