İstanbul’da ’otomobilde ceset’ paniği

İstanbul Üsküdar'da bir otomobilin içerisinde bulunan üstü kanlı bezle örtülmüş cansız manken, mahalle sakinlerini korkuttu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sahibine ulaşamayınca aracı otoparka çekti.Alınan bilgiye göre, Acıbadem Bayır Sokak içeris

İstanbul’da ’otomobilde ceset’ paniği

İstanbul Üsküdar'da bir otomobilin içerisinde bulunan üstü kanlı bezle örtülmüş cansız manken, mahalle sakinlerini korkuttu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sahibine ulaşamayınca aracı otoparka çekti.

Alınan bilgiye göre, Acıbadem Bayır Sokak içerisinde park halinde bulunan 34 TN 9474 plakalı otomobilin içerisindeki üstü beyaz bir örtüyle kapatılmış cansız mankeni gören vatandaşlar polisi aradı. Örtünün üzerindeki kan damlalarını da gören çevredekiler, bir cinayet ihtimaline karşı tedirgin oldu. Olay yerine gelen polis ise yaptığı incelemede, otomobilin içerisindeki cismin cansız manken olduğunu tespit etti. Otomobilin sahibine ulaşamayan polis, sokaktaki tedirginliği de dikkate alarak otomobili parka çektirdi. Sokakta yaşayan vatandaşlar biri, "Mankenmiş öyle dediler. Çocuklar görmesin diye perdeyi kapattım. Bilindik bir araç değil" dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler