"İstanbul'da klip çok güzel olurdu"

 "İstanbul'da bir klip çekmek çok güzel olurdu." Lübnanlı ünlü ses sanatçısı Nancy Ajram, en büyük isteklerinden birinin şarkılarından birine İstanbul'da klip çekmek olduğunu söyledi. "İstanbul Shopping Fest" kapsamında Türkiye'ye gelen ve İstanbul'da ilk

"İstanbul'da klip çok güzel olurdu"

 

"İstanbul'da bir klip çekmek çok güzel olurdu."

 

Lübnanlı ünlü ses sanatçısı Nancy Ajram, en büyük isteklerinden birinin şarkılarından birine İstanbul'da klip çekmek olduğunu söyledi.

 

"İstanbul Shopping Fest" kapsamında Türkiye'ye gelen ve İstanbul'da ilk kez konser veren Lübnanlı ünlü şarkıcı Nancy Ajram, konser öncesinde, Türkiye'yle ilgili düşüncelerini ve projelerini anlattı.

 

"İlk kez İstanbul'a geliyorum ve çok mutluyum, sevenlerimle buluşmak beni her zaman heyecanlandırıyor" diyen Ajram, konser biletlerinin çok önceden tükendiğini belirterek, gösterdikleri ilgi için Türk hayranlarına teşekküretti.

 

Türkiye'de birçok arkadaşı bulunduğunu ifade eden Ajram, sadece konserler için değil özel olarak da İstanbul'a gelmek istediğini dile getirdi.

 

Türk ve Arap müziklerinin birbirinden etkilendiğini belirten Ajram, "Nağmelerimiz hem ruhen hem yapısal olarak birbirine çok yakın. Ben de Türk müziğini büyük bir beğeniyle dinlerim" dedi.

 

Türk sanatçılardan Tarkan'ı çok beğendiğini ifade eden Ajram, "Bir Türk sanatçı ile düet yapmak isterim. Ayrıca İstanbul'da klip çekmek çok güzel olurdu" şeklinde konuştu.

 

Türkiye'nin Arap ülkeleri ile olan ilişkilerinin son dönemde geliştiğini belirten Ajram, şöyle devam etti:

 

"Birbirimize gittikçe yakınlaşıyoruz. İşin gerçeği daha önce Türkiye'nin ismini çok duymazdık ama şimdi daha sık duyuyoruz. Türkiye'ye gelen Arap sayısının her geçen gün arttığını görüyorum. Arap ülkelerinden özellikle de Lübnan'dan Türkiye'yi ziyaret edenler Türkiye hakkında hep güzel şeyler söylüyor. Bence Türk dizilerinin de bunda payı büyük. Türk dizilerini hepimiz beğeniyle izliyoruz."

 

 

 

Meslekteki başarısını insanlara duyduğu sevgiye borçlu olduğunu ifade eden Ajram, "İnsanlara duyulan sevgi ve insanların sizi sevmesi bence Allah'ın bir lütfu. Çok çalışıyorum, gerçekçi bir insanım. Hayali işlerle uğraşmam. Bizde 'Yücelmeyi dileyen sabahlamayı bilecek' şeklinde bir deyim vardır. Kısacası planlı ve çok çalışıyorum" diye konuştu. 

Anne olduktan sonra sorumluluklarının daha da arttığını anlatan ünlü sanatçı, "İki kızım var, hem işime hem aileme vakit ayırmam gerekiyor. Doğruyu söylemek gerekirse yaptığım şey çok zor ancak şu ana kadar başarılı olduğumu sanıyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem