İstanbul’da eylem hazırlığında olan teröristler yakalandı

İstanbul'da emniyet personeline yönelik eylem hazırlığında olan PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.İstanbul'da emniyet personeline yönelik eylem hazırlığında olan PKK/KCK terör örgütüne yönelik operas

İstanbul’da eylem hazırlığında olan teröristler yakalandı

İstanbul'da emniyet personeline yönelik eylem hazırlığında olan PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da emniyet personeline yönelik eylem hazırlığında olan PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon kapsamında emniyet personeline yönelik eylem hazırlığında oldukları tespit edilen 3 şüpheli, MİT Müsteşarlığı İstanbul Bölge Başkanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin yapmış olduğu ortak çalışma neticesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalandı. Soruşturma kapsamında yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı, 2'si ise serbest bırakıldı.

Olay ile ilgili çalışmalara çok yönlü olarak devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem