İstanbul'da da deprem şoku

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre deprem Marmara Ereğlisi Güzelköy açıklarında, 14 km. güneyde meydana geldi. İl merkezinde de hissedilen depremde can veya mal kaybı olmazken Tekirdağ'da depremin merkez üssüne yakın semtlerde oturan vatandaşla

İstanbul'da da deprem şoku

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre deprem Marmara Ereğlisi Güzelköy açıklarında, 14 km. güneyde meydana geldi. İl merkezinde de hissedilen depremde can veya mal kaybı olmazken Tekirdağ'da depremin merkez üssüne yakın semtlerde oturan vatandaşlar büyük korku yaşadı. Panikle sokağa dökülen vatandaşlar, itfaye ve ambulans sirenleri nedeniyle büyük bir felaket yaşandığı endişesine kapıldı. Süren artçı sarsırtılarla da vatandaşlar evlerine girmedi. Deprem İstanbul, Edirne ve çevre illerden de hissedildiği öğrenildi. Ulusal Deprem İzleme Merkezi Müdürü Doğan Kalafat, "Zaman zaman bu bölgede olan deprem etkinlikleri. Ciddi bir deprem değil. Endişe etmeyin. Can kaybına neden olabilecek bir şiddette değil" dedi. İstanbul Ü. Öğrt. Gör. Oğuz Gündoğdu de "İstanbul depremiyle ilgisi yok. 5.1'lik deprem sıkışmanın belirtisi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem